Българският круизен портал
  • Дестинация
  • Продължителност
  • От
  • До
  • Круизна компания
  • Круизен кораб
  • Начално пристанище

Пристанища в Куба

Хавана (Куба)

ЗА ЕДИН ПЕРФЕКТЕН НЕСТАНДАРТЕН КРУИЗ КУБА Е ВАШАТА ДЕСТИНАЦИЯ

Няма друго място на света като Хавана, ето защо за един нестандартен, но в същото време перфектен круиз Куба е единственият възможен избор. Да отидеш до този екзотичен остров е едновременно най-емоционалното и най-логичното решение. Невъзможно е просто да се посети Хавана, тя посещава вас и ви кубанизира с уникалната си многоликост, зад която прозира едно мъдро човешко лице. Ето защо ако искате да предприемете един наистина необикновен круиз Куба е вашето място. Осъществете контакт с нас и ние гарантираме, че с наша помощ вие ще се докоснете по незабравим начин с кубинските душа и начин на живот.


Столицата на най-уникалния остров в света има толкова много забележителности, че дори си има Музей на революцията. Ето защо като архитектурен круиз Куба не просто има какво да предложи, тя има много неща, с които да ви смае. И макар да е лишена от украшенията и декорациите на други метрополиси, La Habana е запазила изобилие от интересни музеи
и умопомрачително красиви сгради. Само ще споменем Големия театър, катедралата Сан Кристобал и Фустерландия. Като посветен на порива към красивото круиз Куба печели не само с красиви сгради, но най-вече със своята прекрасна душа. Защото основната забележителност на Хавана са нейните жители, техните истории и енергия.


Дори и ако става въпрос за един лежерен, плажен круиз Куба отново е чудно място с приказните си плажове. Ако сте почитатели на пътешествия из нощния живот с един круиз Куба ще преобърне представите ви за забавление. Винаги пъстра и винаги изненадваща, Островът на свободата е не просто дестинация, той е начин на живот.