Българският круизен портал
 • Дестинация
 • Продължителност
 • От
 • До
 • Круизна компания
 • Круизен кораб
 • Начално пристанище
3 дни от Рим до Барселона
Кораб
Отплава
Пристига
Пристанища
Дати на отплаване

Най-достъпният начин да усетите магията на най-големият круизен кораб в света! 

Стартови цени на круиза за дата на отплаване
Програма на пътуването
Ден Пристанище Пристига Отплава
Symphony of the Seas


Royal Caribbean е втората най-голяма круизна компания в света след Carnival и в момента има пазарен дял от около 22% от круизите в световен мащаб.

Флотилията на компанията се състои от 26 кораба, разделени в 7 категории.

Quantum, Oasis и Freedom са най-новите и атрактивни класове на компанията. Корабите варират от средно големи и средно стари, до мега големи и ултра модерни. Трите най-големи кораба в света са именно на Royal Caribbean - Oasis of the Seas, Allure of the Seas, Harmony of the Seas....

 • Техническа информация

  1. Брой екипаж: 2300
  2. Година на пускане на вода: 2018 година
  3. Брой палуби: 16
  4. Тонаж: 225 282 тона
  5. Брой пътници: 5497
  6. Флаг: Бахамски острови
   
 • За кораба

  Symphony of the Seas, четвъртият круизен кораб на Royal Caribbean от категория Oasis Class, се очаква да бъде пуснат по вода през пролетта на 2018г. В момента се доизгражда в корабостроителницата на STX France, Франция.

  Също като посестримата си Harmony of the Seas, Symphony of the Seas ще има капацитет от 5 479 пътника, като така корабът ще е малко по-голям от Oasis of the Seas и Allure of the Seas. Всички четири кораба са от категория Oasis Class, въпреки че като капацитет пътници и размери са доста различни.

 • Каюти

  Що се отнася до каютите, те се очакват да са доста разнообразни – от студиа за един пътник до огромни луксозни апартаменти. Най-вероятно всички каюти от вътрешността на кораба ще са с виртуални балкони.

  Symphony of the Seas ще плава към дестинации в Средиземно море през пролетта и лятото на 2018г., като стартира от Барселона. След това ще се отправи към САЩ през есента и ще щътува от Маями до Карибите.

 • Ресторанти и заведения

  Очаква се информация

  Ресторанти и заведения с включена консумация

  Очаква се информация

  Ресторанти и заведения без включена консумация

  Очаква се информация

 • Забавление

  Очаква се Symphony of the Seas да има разработени идеи и от корабите от клас Quantum. До пускането му по вода, най-вероятно Royal Caribbean ще направи изявление какви ще са новите концепции, които за пръв път ще се появят на борда на кораба.

 • Барове

  Очаква се информация

 • Басейни

  Очаква се информация

 • За децата

  Очаква се информация

 • Дрес код

  Очаква се информация

 • Други

  Symphony of the Seas ще плава към дестинации в Средиземно море през пролетта и лятото на 2018г., като стартира от Барселона. След това ще се отправи към САЩ през есента и ще щътува от Маями до Карибите.

 • Такси

  Очаква се информацияЦената на круиза включва:

пристанищни такси 

 - круиз по избрания маршрут

- настаняване в съответния тип стая

- хранене в определени ресторанти и бюфетни зони (закуска, обяд и вечеря и допълнителни хранения)

- някои напитки (вода, обикновено кафе и чай по време на хранене)

- почти всички забавления на борда (изисква се предварителна резервация)

Цените са на човек при двойна заетост. Всичики посочени в сайта цени могат да бъдат променяни без предизвестие от страна на круизните компании. 

 

Допълнително задължително се заплащат:

 

- такса за обслужване на кораба

Royal Caribbean начислява по $13,50 на човек на ден бакшиш ($16,50 за лускозните апартаменти). Те могат да се предплатят или да се начисляват всеки ден. Пътниците могат да променят или премахнат бакшишите на рецепцията. 18% бакшиш се добавя към всички покупки на напитки  и в спа комплекса.

Цената не включва:

- алкохолни, безалкохолни напитки и коктейли 

- интернет

- СПА процедури 

- брегови екскурзии

- медицински услуги на борда

- застрховка при пътуване в чужбина 

- други разходи от личен характер

 • Важно:

Посочените в сайта цени, дати и маршрути имат информативен характер, подлежат на промяна по всяко време без предизвестие от страна на круизните компании и нямат обвързващ характер нито за круизна агенция Cruise Travel BG, нито за самите круизни компании. Крайната цена на круиза се определя в отделна писмена оферта, изпратена по имейл и направена въз основа на реална временна резервация на стая, за конкретни гости, с посочени точни имена и дати на раждане. Клиентът има право да приме офертата, като извърши заплащане на депозит и получи номер на резервация от круизната компания. Офертата няма обвързващ характер и може да се отхвърли от клиента без прилагане на неустойки.Попълнете и изпратете формата, за да заявите вашия круиз