Българският круизен портал
 • Дестинация
 • Продължителност
 • От
 • До
 • Круизна компания
 • Круизен кораб
 • Начално пристанище
7 дни Западно Средизмноморие от Генуа
Кораб
Отплава
Пристига
Дати на отплаване

Качете се на най-новия кораб от фамилята MSC, който ще ви изуми със своя чар и невероятни морски гледки. Разберете защо новото мото на кораба е " По-близо до морето от когато и да било". Маршрута на кораба е класически Средизменоморски седем дневен круиз.

Стартови цени на круиза за дата на отплаване 01.07.2018
Суит
от 1619 €
Каюта с балкон
от 1469 €
Вътрешна каюта
от 1069 €
Програма на пътуването
Ден Пристанище Пристига Отплава
1 Генуа (Италия) - 17:00
2 Неапол (Италия) 13:00 19:30
3 Месина (Италия) 08:00 18:00
4 Валета (Малта) 08:00 18:00
5 Ден по море - -
6 Барселона (Испания) 09:00 18:00
7 Марсилия (Франция) 09:00 17:00
8 Генуа (Италия) 08:00 -
Карта на маршрута
Seaview


MSC Cruises е най-голямата частна круизна комания в света, с общ брой служители 16 300 души, работещи в 45 държави.

От Юни 2014 г. MSC Cruises е част от Mediterranean Shipping Company S.A. - втората по големина компания за превоз на карго товари по море в света.

MSC e европейска круизна компания, създадена в Италия през 1960 г. Днес седалището и адресът на управление са в Женева, Швейцария.

Атмосферата на корабите от флотилията е оживена и цветиста, което означава и много шумна понякога. Това се дължи и на факта, че много от пътниците са италиянци и съответно много по-разговорливи и дружелюбини от британците или северно-американците. Изключение прави само Yacht Club – който е като отделен луксозен кораб на кораба, но за неговото спокойствие и лукс се плащат доста високи цени....

 • Техническа информация

  1. Брой екипаж: 1423
  2. Година на пускане на вода: 2018 година
  3. Брой палуби: 16
  4. Тонаж: 154000 тона
  5. Брой пътници: 5179
  6. Флаг: Панама
   
 • За кораба

  Вдъхновен от концепцията за пионерски плажове, MSC Seaview ще приближи гостите и морето със специални елементи от дизайна, които извличат максимална полза от по-топлото време. Гостите ще могат да прекарват времето си на открито,за да похапнат в някой от стрхотните ресторанти, до опитата от невероятните коктейли или да релаксират на средиземноморското слънце с някои от най-добрите гледки към морето в света. Гостите ще се насладят на увеличен брой балкони, изглед към морето и обществени зони, като всеки елемент е внимателно планиран, за да се възползват максимално от морето и слънцето.
 •  
  Уникалната дизайнерска особеност на MSC Seaview е впечатляващата 360-градусова алея със стъклени парапети, които се движат по целия кораб. Това зашеметяващо обществено пространство ще се превърне в оживен район за отдих, където гостите могат да се разхождат на открито, да се хранят и пият на открито от различни барове и ресторанти или да пазаруват в бутиците, като същевременно осигуряват грандиозна гледка към морето до където стига окото.
 • Каюти

  Каютите MSC Seaview са елегантни и модерни с палитра от бежово и лилаво, с корабен акцент, както и фокусирани върху слънцето, не е чудно, че 73% от бордовите помещения имат и прозорец или балкон.
   
  Новите за линията са каюти вдъхновени от  апартаментите в Маями, с балкони, както и свързващи кабини за семейства или групи, които пътуват заедно. Последните са налични в няколко категории и могат да спят до 10 души чрез групи от две или три каюти със свързващи врати. Те имат стандартни довйни легла и разтегателни дивани, а не легла, които се издигат от тавана. Малък брой несвързани кабини във всяка категория имат и от тези видове разтегателни дивани; диваните в повечето каюти не функционират като траверси.
 • Всички каюти, включително и балконите, са за непушачи.
 •  
  Вътрешни каюти: MSC Seaview разполага с 411 вътрешни кабини в категориите Bella, Fantastica, Wellness и MSC Yacht Club, вариращи от 9 до 15 квадратни метра. Тези стаи разполагат с всички споменати по-горе удобства, само че вместо диван има стол.
   
  С морски изглед: MSC Seaview има 80 външни каюти, всеки по 14 квадратни метра. Те предлагат всичко по-горе, но с диван, вместо столове. Имат доста големи отвори в тези каюти, които са леко вдлъбнати навътре в стената и създават усещане за пространство.
 •  
  С Балкон: Общо 1312 не-суит балкона варират в размер между 14 и 20 квадратни метра (без балкони) и са на разположение в Bella, Fantastica, Wellness и Aurea. Всеки от тях включва всичко по-горе, плюс балкон с 4 квадратни метра с два изправени стола и малка маса. Някои кабини в тази категория също имат душове с вани.
 • Ресторанти и заведения

  Храната на борда на MSC Seaview обикновено е вкусна, с ястия, фокусирани главно върху месо, риба и макаронени изделия, голяма част от които се правят на борда.  Другите заведения за хранене се състоят от четири алтернативни заведения за хранене - Азиатска кухня за пазаруване (която включва суши, teppanyaki и Pan-Asian), Steakhouse на Butcher's Cut, морски дарове Ocean Cay и френско бистро Bistrot La Boheme. Всеки от тях има наградни фиксирани менюта и по-голямо меню с а-ла-карт елементи. В определени дни всички специални ресторанти предлагат обяд в допълнение към вечерята, с изключение на Butcher's Cut, който вместо това служи за обяд. Bistrot La Boheme сервира закуска и на определени дни. Въпреки че вегетарианските предмети са ясно отбелязани в менюто за хранене, в алтернативните ресторанти за кръстосващите, които не ядат месо или риба, няма много. (Bistrot La Boheme е може би най-добрият залог.) Диетичните ограничения са щастливо пригодени предварително.

  Ресторанти и заведения с включена консумация

  Безплатното хранене на кораба е ограничено само до двете основни трапезарии и само до двa бюфетa.

 •  

  Seashore Restaurant (палуба 5) И Ipanema Restaurant (Палуба 6) са основните ресторанти на борда.

  Ресторанти и заведения без включена консумация

  Има четири алтернативни заведения за хранене, всяка от които предлага ястия а ла карт. Но пасажерите, които предпочитат пакета за хранене, могат да се възползват от менюто на фиксираните награди на всяко място. За определена такса за ресторант, пасажерите могат да изберат три ястия от предварително избрано меню. Цените варират в зависимост от ресторанта: $ 35 за Pan-Asian, $ 30 за Kaito Teppanyaki, $ 50 за Ocean Cay, $ 23 за Bistrot La Boheme и $ 39 за Cut Butcher's Cut. Хранатае разнообразна и может да включва салата от цвекло и бурдата, коктейл от скариди, пушена доматена супа, бавно печено пиле, дива сьомга, филе миньон и шоколадова лава в Butcher's Cut; Френска супа от лук, ескарготи, quiche Lorraine, рибай пържола, маслени зелен фасул и profiteroles в Bistrot La Boheme; или задушено свинско, агнешки пържоли на скара и ананас с в азиатската кухня. В Ocean Cay могат да се избират от списъка с фиксирани цени или от а-ла-карт листа за 50% от а-ла-картната цена.

 • Забавление

  В съответствие с тематиката на открито ще се предлагат спа и фитнес центрове alfresco, включително помещения за открито спа процедури. Корабът ще предлага и най-дългата 130-метрова Zip-Line в морето. Около целия кораб на палубата 8 е уникална крайбрежна алея, ракрасена от места за похапване, магазини и слънчеви бани.

 • Барове

  На борда на MSC Magnifica гостите могат да избират между 17 бара и специализирани ресторанта решени в различни теми. Забележителна селекция от вина и ястия ще задоволят дори най-капризните вкусове на пасажерите.

 • Басейни

  MSC Seaview разполага с три обществени басейна и един частен, единствено за пътниците, резервирани в MSC Yacht Club.
   
  Основният басейн е басейнът на Маями Бийч на палубата 16 на предната част. Това е басейн с нулево навлизане, заобиколен от голяма тераса за слънчеви бани с много шезлонги - включително и някои превъзходни, които се простират отстрани на водата. Има три горещи вани в басейна, както и платформата "Мост на въздишките" и панорамни асансьори, които се движат нагоре и надолу по кърмата на кораба, като и двете предлагат отлични гледки. Бар на Маями Бийч и Бискин Бей Buffet са наблизо. През нощта басейнът на Маями Бийч е покрит и превърнат в сцена за развлечения на открито.
 • За децата

  За децата, MSC Seaview ще предложи пет клуба: The Baby Club е за деца на възраст от 1 до 3 години и включва дейности, разработени в партньорство с Chicco; Малкият клуб и клубът за юноши са на възраст от 4 до 11 години; младежкият клуб е на възраст от 12 до 14 години; и Teen Club е на възраст от 15 до 17 години и функционира като място за терени, кино, игрална зала и дискотека.

 • Дрес код

  Стилът на обличане на борда е спортно-елегантен през целия ден, а вечерите са по-скоро в елгантен стил, но без задължителнен строго определен дрес код.

 • Други

  Повечето от услугите на кораба могат да бъдат намерени в или в близост до централния атриум на палубите 5 до 8.
   
  Палуба 5 на платформата е местоположението на рецепцията, където пътниците могат да се обърнат към проблемите с каютите, ключовете или бордовите си сметки. (Таблата за самообслужване също са на разположение в района на атриума, където могат да свързват кредитни и дебитни карти с техните бордни карти) Бюрото за круизи се намира там, заедно с фотографското бюро, където могат да отидат да си запишат час за снимки, да задават въпроси за цените на снимките или да вземат снимки, които са поръчани и отпечатани.
 • Такси

  Такса за обслужване от $ 12.50 на човек, на ден, се добавя към бордовата сметка на всеки пътник. Размерът е разделен между кабинетите, сервитьорите и другите екипажи, които работят зад кулисите. 15% бакшиш се добавя автоматично към всички спа процедури. Посочените цени са на човек, формирани при двойна заетост и включват:

- настаняване в избрания вид каюта за периода на целия круиз
- пристанищни такси във всички точки от маршрута
- изхранване на пълен пансион на борда (закуска, обяд, вечеря, следобедна закуска, нощен бюфет съгласно програмата на борда) 
Някои напитки на борда:
- 24 часа - наливна вода, американско кафе в зоната на бюфета;
- по време на храненията на бюфет - наливна вода, филтърно кафе, чай;
- закуска в основен ресторант - избор от чайове, филтърно кафе, разтворимо кафе, горещ шоколад, мляко, сокове;
- обяд и вечеря в основен ресторант - няма включени напитки;
- ежедневно почистване на каютите;
- дневни и вечерни развлечения на борда на кораба (анимация и шоу протрами);
- ползване на откритите басейни, шезлонги, хидромасажни вани на открито, плажни хавлии;
- ползване на закрития басейн (само на MSC Fantasia, MSC Splendida, MSC Divina и MSC Preziosa);
- ползване на фитнес центъра (има изисквания за възраст и облекло);

Всички кораби предлагат услуги като фризьорски и козметични салони, сауна и масаж, гимнастически салон, пералня и фотографски услуги, които се заплащат на цени, обявени на борда. Заплащат се още казиното, видео игрите; 4D киното и F1 симулатора (на MSC Splendida и MSCFantasia), както и голф симулатора (MSC Sinfonia). На борда безплатно може да се използва модерен фитнес салон.

При круизите на MSC има няколко вида тарифи, които може да изберете за дадена категория каюта. Цената, показана на сайта отразява най-ниската възможна цена за съответната каюта:

Каютите от клас Bella се характеризират с по-ограничени условия на резервация и ползване на някои екстри на борда на кораба, в сравнение с каюти от клас Fantastica. При тях: - промени и анулации след потвърдена резервация за круиз не са разрешени; - рум сервиз, закуска в каютата, някои занимания за деца се заплащат.

Цените на каютите клас Fantastica включват гъвкави условия на резервация и повече преференции за настанените в тях: - безплатни промени на имена и дати след потвърдена резервация за круиз; - възможност за анулация на резервация при определени условия; - приоритет пред гости в каюта Bella, при избор на време и място за хранене в основните ресторанти; - 50% отстъпка за спортни занимания с инструктор (пр. йога) - 24 ч. рум сервиз, закуска в каютата, специално организирани занимания за деца, без заплащане.

Каютите с балкон от клас Aurea дават най-много привилегии и гъвкавост при резервации.
При тях получавате безплатни промени на имена и дати след потвърдена резервация за круиз и всички други привилегии, валидни за клас Fantastica и Bella и още: - неограничен брой напитки по време на всички хранения;
- безплатно ползване на термалната зона в Спа центъра + безплатни еднократно: балийски масаж, солариум; приоритет при запазване на СПА процедури
- приоритетна регистрация (чекиране); приоритетно качване на багажа до каютата в първи ден на круиза;
- приоритетен избор на разположение на каюта; време и място на хранене, както и възможност за хранене без предварително запазване на час;
- луксозни козметични продукти за баня, халат, пантофи;
- безплатен достъп до обособена ВИП зона на откритата палуба (Sun deck)

За постигане на високо качество на предоставяните от MSC Cruises услуги на борда на корабите, круизната компания стимулира персонала чрез допълнителна такса за обслужване.
Такса обслужване е сума, която се начислява автоматично в бордната сметка на всеки пасажер и се заплаща в края на пътуването.
Размерът на таксата за обслужване се фиксира в зависимост от продължителността на круиза и дестинацията, но Вие ще бъдете уведомени за тяхната стойност в изговтената от нас оферта. 
 

Важно: Посочените в сайта цени, дати и маршрути имат информативен характер, подлежат на промяна по всяко време без предизвестие от страна на круизните компании и нямат обвързващ характер нито за круизна агенция Cruise Travel BG, нито за самите круизни компании. Крайната цена на круиза се определя в отделна писмена оферта, изпратена по имейл и направена въз основа на реална временна резервация на стая, за конкретни гости, с посочени точни имена и дати на раждане. Клиентът има право да приме офертата, като извърши заплащане на депозит и получи номер на резервация от круизната компания. Офертата няма обвързващ характер и може да се отхвърли от клиента без прилагане на неустойки.

 •  

 Попълнете и изпратете формата, за да заявите вашия круиз