Българският круизен портал
 • Дестинация
 • Продължителност
 • От
 • До
 • Круизна компания
 • Круизен кораб
 • Начално пристанище
7 дни Западно Средиземно море от Рим
Кораб
Отплава
Пристига
Пристанища
Дати на отплаване

Най-новият кораб на Celebrity ще бъде в Европа през 2019 година! Не пропускайте възможностата да се наладите на този невероятен лайнер!

Стартови цени на круиза за дата на отплаване
Програма на пътуването
Ден Пристанище Пристига Отплава
Celebrity Edge


 Celebrity са компания, която изповядва теорията, че "лукс" и "голям кораб" са взаимно допълващи се понятия. От нейното създаване през 1989 г. Celebrity се позиционира в премиум сегмента на круизите, с фокус към гостите, които ценят високото ниво на обслужване и внимание към детайла.

Новите кораби от флотилията на Celebrity превозват 2800+ пасажери и редица от тях получиха награди за иновиции в корабостроенето, сред които и Lawn Club - алея с жива трева в най-високата част на кораба....

 • Техническа информация

  1. Брой екипаж: N/A
  2. Година на пускане на вода: 2018 година
  3. Брой палуби: 18
  4. Тонаж: 117000 тона
  5. Брой пътници: 2900
  6. Флаг: Панама
   
 • За кораба

  Celebrity Edge е първият революционен кораб на компанията, който идва през зимата на 2018 г. и обещава да очарова с множество иновации. Част от тях ще бъдат подвижна палуба, на която ще може да се вечеря, каюти, които се трансформират от балкони на вътрешни.

 • Каюти

  Със Celebrity Edge ще дебютират и няколко нови категории каюти, които ще включват и изцяло нова концепция за единично настаняване. Част от нововъведенията ще бъде и нова технология за закляване на вратите на балконите, която ще позволява те да бъдат отвворени от приложение на телефона.

 • Друга интересна категория ще бъдат т.нар. "Безкрайни веранди". Те ще се отилчават с възможността балконът да се интегрира напълно в стаята с помощта на сгъваеми врати. По този начин ще се получи ефект на "приобщаване" на балкона към каютата. Когато е необходимо, вратите могат напълно да се приберат и да оставят само бекрайната гледка на океана.

 • Ресторанти и заведения

  Celebrity Edge ще вклюзва четири главни ресторанта и шест платени. Само два от дп сега познатите ресторанти ще присъстват на борда - Blu и Luminae.

  Ресторанти и заведения с включена консумация

  Normandie Restaurant (Deck 3): Ресторант, предлагащ предимно френка кухня

 • Tuscan Restaurant (Deck 3): Италиански ресторант

 • Cosmopolitan Restaurant (Deck 4): Единият от главните ресторанти

  Cyprus Restaurant (Deck 4): Четвъртият главен ресторант, залагащ предимно на средиземноморска и гръцка кухня

  Luminae (Deck 12): Този ресторант е само за гостите в суитове

  Blu (Deck 5): Този ресторант е СПА-ориентиран и е само за гости в СПА-клас и суитове

  Oceanivew Cafe (Deck 14): Бюфетнта зона на кораба

  Mast Grill (Deck 14): Грил-ресторант около басейните

  Eden Cafe (Deck 5): Тук може да похапнете на закуска или да изпиете чаша чай

 •  

  Ресторанти и заведения без включена консумация
 • Le Petit Chef (Deck 4); Price Not Yet Revealed:

  Fine Cut Steakhouse (Deck 5); $55:

  Raw on 5 (Deck 5); a la carte:

  Rooftop Garden Grill (Deck 15); $45 for dinner:

  Dinner on the Edge (Deck 16); Price Not Yet Revealed:

  Cafe Al Bacio (Deck 4); a la carte:

  Spa Cafe & Juice Bar (Deck 14); a la carte:

  Il Secondo Bacio (Deck 14); a la carte:

 • Забавление

  Корабът предлага много възможнсоти за забавление за малки и големи. Вечер в откритите части ще се предлага т.нар Taste of Film - гурме вечеря, съпроводена от гледане на последните хитови заглавия от кино индустрията.

 • Барове

  Голяма част от баровете ще бъдат добре познати на хората, които са пътували преди със Celebrity - Martini Bar, Sunset Bar Casino и други правят своето завръщане на най-модерния кораб от семейството. Пасажерите ще имат възможност да потанцуват под звездите в открития Eden lounge.

 • Басейни

  На борда ще има няколко басейна, както иткрити, така и закрит с джакузи.

 • За децата

  Обичайните програми на Celebrity за деца ще бъдат налични и на борда на Edge.

 • Дрес код

  Ще са Ви необходими три типа дрехи, ако сте избрали Celebrity Cruises за Вашата почивка. Ежедневно облекло през деня, удобни дрехи за бреговите екскурзии и вечерно облекло.
  Дневното облекло включва дълги панталони, блузи или тениски и връхни дрехи. Носете си и чехли за зоните край басейна.
  По време на бреговите екскурзии за жените е препоръчително да носят ежедневното си облекло-пола или блуза, а за мъжете-дълги или къси панталони и тениски или ризи.

 • Други

  Edge разползага с Eden Garden - униаклно по рода си място за отдих и релакс. Също така ще можете да вечеряте в откритата палуба извън кораба, над морските вълни.

 • Такси

  В цените на Celebrity Edge  не е включен бакшиш, но се препоръчва автоматично да добавите към вашата бордна сметка такъв в размер на: $13.50 на човек на ден (за стандартните каюти), $14 на човек на ден (за каютите от Concierge Class или AquaClass) и $17 на човек на ден (за пътниците от луксозните апартаменти). Винаги можете да увеличите сумите на рецепцията. 18% такса се добавя автоматично при покупката на напитки или артикули от мини бара, както и в спа зоната и фризьорския салон. Не можете да отмените тези бакшиши, но винаги можете да добавите към тях още пари.Цената на круиза включва:

пристанищни такси 

 - круиз по избрания маршрут

- настаняване в съответния тип стая

- хранене в определени ресторанти и бюфетни зони (закуска, обяд и вечеря и допълнителни хранения)

- някои напитки (вода, обикновено кафе и чай по време на хранене)

- почти всички забавления на борда (изисква се предварителна резервация)

Цените са на човек при двойна заетост. Всичики посочени в сайта цени могат да бъдат променяни без предизвестие от страна на круизните компании. 

 

Допълнително задължително се заплащат:

 

- такса за обслужване на кораба

Royal Caribbean начислява по $13,50 на човек на ден бакшиш ($16,50 за лускозните апартаменти). Те могат да се предплатят или да се начисляват всеки ден. Пътниците могат да променят или премахнат бакшишите на рецепцията. 18% бакшиш се добавя към всички покупки на напитки  и в спа комплекса.

Цената не включва:

- алкохолни, безалкохолни напитки и коктейли 

- интернет

- СПА процедури 

- брегови екскурзии

- медицински услуги на борда

- застрховка при пътуване в чужбина 

- други разходи от личен характер

 • Важно:

Посочените в сайта цени, дати и маршрути имат информативен характер, подлежат на промяна по всяко време без предизвестие от страна на круизните компании и нямат обвързващ характер нито за круизна агенция Cruise Travel BG, нито за самите круизни компании. Крайната цена на круиза се определя в отделна писмена оферта, изпратена по имейл и направена въз основа на реална временна резервация на стая, за конкретни гости, с посочени точни имена и дати на раждане. Клиентът има право да приме офертата, като извърши заплащане на депозит и получи номер на резервация от круизната компания. Офертата няма обвързващ характер и може да се отхвърли от клиента без прилагане на неустойки.Попълнете и изпратете формата, за да заявите вашия круиз