Българският круизен портал
  • Дестинация
  • Продължителност
  • От
  • До
  • Круизна компания
  • Круизен кораб
  • Начално пристанище
8
Топ
причини
да отидете
на круиз

Днес круизната индустрия се развива с огромни темпове и все повече туристи предпочитат круиз пред трaдиционния начин да разгледат света.

По-долу сме се опитали да Ви покажем защо само за миналата 2016 година повече от 22 милиона души са избрали круизната ваканция. Очакванията са през 2017г. броят им да нарастне с 2 милиона. И вие ще сте сред тях, нали? :) 
step1
1

Посещавате много дестинации - разопаковате само веднъж. Забравяте за досадното опаковане и разопаковане на багаж. Веднъж качили се на Вашия кораб, багажът Ви ще Ви очаква пред Вашата каюта. Разопаковате го и той плава заедно с Вас до всички пристанища, които ще посетите. На тръгване го оставяте пред вратата на стаята и персоналът ще се погрижи да го намерите на круизния терминал.

 
 
step1
2

Цената на круизите е по-добра в сравнение с традиционните методи на пътуване. Заплащайки цената на Вашия круиз, Вие получавате почти всичко, от което се нуждаете по време на Вашата ваканция: храна, настаняване, забавления през деня и нощта и транспорт между градовете, които ще посетите.

 
 
step3
3

Няма по-уникално усещане от това да заспиш в една държава и да се събудиш в друга! Насладете се на залеза в Барселона и посрещнете изгрева в Рим. Няма да Ви се налага да чакате по граници и митнически проверки (с изключние на държавите, където задължително се изисква виза, но дори и там проверката е еднократна за целия престой).

През деня имате възможност да разгледате градовете, в които е акустирал Вашият кораб, да се насладите на чара на древна Италия, например, или пък да се отдадете на релакс сред най-красивите плажове на Карибите, а вечер Ви очаква нощ пълна с емоции. Може да изгледате някой Бродуей спектакъл или пък да изпиете по един коктейл в Пиано бара? Каквото и да решите, то ще е на разположение във Вашия кораб. А на сутринта Ви очаква нов град, нова държава и нови преживявания!

 
 
step4
4

Круизните пътувания са идеални за семейна ваканция. Вашите деца ще се радват на безкрайните възможности за игра на борда: водни пързалки, басейни, блъскащи колички и други забавления. И най-важното - всичко това става под наблюдение от професионално обучени аниматори.

На всички кораби децата се делят на няколко групи според възрастта, така че няма да се налага на тийнейджърите да играят с пеленачетата.

Круизните компании отделят голямо внимание на децата на борда, така че те винаги да има с какво да запълнят времето си.

 
 
step5
5

Храната. Изборът на храна на борда на круизните кораби е наистина огромен. Някои от круизните компании ще предлагат храна, до която може да се докоснете само в най-изисканите гурме ресторанти.

Ако пък предпочитате по-неангажираща вечеря, бюфетните зони са идеалния избор. А защо не вечеря в интимна обстановка на балкона на Вашата каюта?

 
 
step6
6

Круизите са идеален вариант за отпразнуване на специален ден - годишнина, рожден ден или друг повод. Обърнете се към някои от нашите круизни консултанти и той с радост ще Ви съдейства да направи Вашия ден на борда наистина специален.

 
 
step7
7

Личното обслужване. В малко хотели на сушата ще усетите такова лично отношение към Вас, както на борда на круизен кораб.

Имате личен стюард (в Апартаментите и Пентхаус сютовете - иконом), който още с настаняването Ви познава по име. На вечеря в основния ресторант също Ви обслужва един и същ сервитьор и сомелиер, така че след втората вечеря те вече знаят как и какво харесвате и по какъв начин да Ви бъде поднесено.

Качественото обслужване от персонала е нещо, към което круизните компании са безкомпромисни и Вие ще го усетите още от момента, в който стъпите на кораба.

 
 
step8
8

Забавленията. Почти невъзможно е да се почуствате отегчени на борда на модерен круизен кораб. От сутрешните зумба танци край басейна, до вечерните кабере програми, Вашият круизен директор ще се погрижи да не изпитате скука в нито един момент от Вашата почивка.